X

Επιλεγμένη κορυφαία Αρθρογραφία για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και το Επιχειρείν

Πώς να μην ψαρώνεις από τις κακές διαφημίσεις στο Facebook!
Batcic / Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 / Κατηγορίες: Digital Marketing

Πώς να μην ψαρώνεις από τις κακές διαφημίσεις στο Facebook!


Γιατί κακές; Επειδή υπάρχουν και καλές! Διαφημίσεις οι οποίες προμοτάρουν ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, διαμάντια! Το θέμα μας όμως εδώ δεν είναι οι καλές διαφημίσεις αλλά οι κακές!

The 7 Steps To Building The Highest Converting Service Selling Website

Θα το έχετε δει, κι αν δεν το έχετε ήδη δει, θα το δείτε μέσω διαφήμισης στο timeline σας με την εικόνα της αρχής (χωρίς το Yeah Sure). Γραμμένο στα αγγλικά, με δωρεάν report. Και μιας και είναι δωρεάν, αξίζει να το κατεβάσετε, σωστά;

FAIL 1

Για αρχή να σας πω ότι στη σελίδα που θα φτάσετε, θα διαπιστώσετε ότι στο επάνω μέρος φιγουράρουν τα λογότυπα από Fox News, Atlanta Business Chronicle, Portland Business Journal και άλλα βαρύγδουπα ονόματα, στα οποία μάλιστα, όταν πηγαίνεις τον κέρσορα, φάινεται να οδηγούν σε κάποιο link. Αυτή είναι μια κλασική πρακτική προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματικά αξίζουν και παρουσιάζουν links με κριτικές από διάφορα μεγάλα ονόματα του τύπου.

Εεε λοιπόν εδώ τα links δεν οδηγούν πουθενά και βρίσκονται εκεί από κάποιο έτοιμο template.

FAIL 2

Ακριβώς από κάτω από το section με το βιβλίο, ένα άλλο section τιτλοφορείται ως εξής:

What Experts Are Saying:

Και κάτω από τον τίτλο έχουμε τα σχόλια του Thanos, Government Consultant αλλά και του Todd, Owner Of The World's Largest Result Real Estate Company. Καλά τα διθυραμβικά σχόλια, δεν μπορώ να πω, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τα Government Consultant και Owner Of The World's Largest Result Real Estate Company είναι ενεργά links. Άρα θα μπορέσουμε να μάθουμε ποιος είναι ο Θάνος και ποιο είναι το World's Largest Result Real Estate Company, σωστά; Λάθος και πάλι. Τα links είναι τόσο ενεργά όσο αυτό και αυτό.

Με άλλα λόγια και για μια ακόμη φορά, τα links δεν οδηγούν πουθενά και βρίσκονται εκεί από κάποιο έτοιμο template.

Χρειάζεται να πω περισσότερα;

Μάλλον όχι, αλλά δε βαριέσαι, ας πούμε και μερικά πράγματα για το σενάριο.

  • Για να κατεβάσετε το free report κα κληθείτε να δώσετε το email σας. Έτσι θα λαμβάνετε πολύ συχνά πλέον email από τον CEO and Founder του υπερπροϊόντος Doodle Video (το οποίο θα σας κάνει εκατομμυριούχους), ο οποίος θα συνεχίσει να σας βομβαρδίζει και με ενημερώσεις για άλλα υπερπροϊόντα (τα οποία θα σας κάνουν εκατομμυριούχους).
  • Μόλις κατεβάσετε το free report θα κληθείτε να αγοράσετε την επέκταση του free report σε τιμή μόλις 7$, με τις ακόμα πιο σημαντικές πληροφορίες πάνω στο αντικείμενο. Ποιο αντικείμενο; Δώστε βάση...
  • Το free report θα σας εξηγεί αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίον στήνονται σχεδιάζονται site σαν κι αυτό από το οποίο κατεβάσατε το report και ενδεχομένως αγοράσατε και τις ακόμα πιο σημαντικές πληροφορίες, ώστε να μπορείτε κι εσείς να χαρίσετε ένα free report και να πουλήσετε τις ίδιες σημαντικές πληροφορίες κλπ. Πυραμιδάδες όλου του κόσμου, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Κλείνω λέγοντας ότι εγώ τουλάχιστον σας ενημέρωσα!

Εκτύπωση
1146
Ετικέτες:Facebook Facebook Ads
blog comments powered by Disqus