X

Επιλεγμένη κορυφαία Αρθρογραφία για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και το Επιχειρείν

SEO 2021, και για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον!
Batcic / Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 / Κατηγορίες: Digital Marketing

SEO 2021, και για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον!


2020, φύγε από δω!

Και εν αναμονή του 2021, έχουμε από τον Brian Dean μια μίνι εγκυκλοπαίδεια για το SEO στο 2021 και όχι μόνο. Ορίστε επιγραμματικά η θεματολογία που θα βρείτε μέσα, με εξαιρετικά actionable tips τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα. Σημείωση: ΝΑΙ, απουσιάζει το link building με εξαίρεση ένα πολύ έξυπνο tip χρήσης των podcasts για link-building. Τούτων λεχθέντων, έχουμε ανάλυση για τα εξής:

  1. Core Web Vitals
  2. Google Passage Ranking
  3. Optimize for Featured Snippets
  4. The Rise of Visual Search
  5. Domain Authority 2.0
  6. Video Continues to Surge
  7. Master Search Intent
  8. Combat Decreasing CTRs
  9. Quick SEO Tips for 2021

Τα δικά μου συμπληρωματικά SEO σχόλια.

  • Όλα όσα θα μάθετε στο 2, μόνο έκπληξη δεν είναι. Το εξαιρετικό περιεχόμενο είναι must για το Google και ένα σωστά δομημένο κείμενο, με την κατάλληλη χρήση ορολογίας-semantic language και μορφοποίησης σε επίπεδο δοκιμιακού λόγου (headings, bold, lists κλπ με στόχο την βέλτιστη εμπειρία του επισκέπτη), μπορεί να φέρει στον αφρό passages.
  • Στο 7 έχει ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς αξιολογείς τα search results σε ένα λεκτικό με υψηλή ζήτηση, και αλώνεις τα οργανικά αποτελέσματα δίνοντας απάντηση απευθείας στο search intent.
  • Last but not least, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΛΩΣ. Μπείτε στον κόπο να αναλύσετε το άρθρο σε επίπεδο πρακτικών SEO. Έχει πολλά και ενδιαφέροντα. Για να κάνω την αρχή, δώστε βάση στον πίνακα περιεχομένων με anchor links και friendly scrolling για τον επισκέπτη. Επίοης προσέξτε το url. Ο Brian Dean χρησιμοποιεί evergreen περιεχόμενο και φυσικά σκοπεύει να μπορεί να το χρησιμοποιήσει και του χρόνου. 😉

προχωρήστε στο άρθρο

Αυτά τα ολίγα. Καλή χρονιά σε όλους.

Εκτύπωση
1022
Ετικέτες:SEO Batcic Eye
blog comments powered by Disqus