A flag for the english version of Batcic Sweet Spot
Batcic on Facebook Batcic on Twitter Batcic on Google Plus Batcic on Linkedin Batcic on Youtube Batcic on Pinterest
 Search

Αυγ
01
2014

Πώς να μην ψαρώνεις από τις κακές διαφημίσεις στο Facebook!

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Γιατί κακές; Επειδή υπάρχουν και καλές! Διαφημίσεις οι οποίες προμοτάρουν ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, διαμάντια! Το θέμα μας όμως εδώ δεν είναι οι καλές διαφημίσεις αλλά οι κακές!

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]

Γϊνε εκατομμυριούχος με ένα δωρεάν report από τον konstantinos Kaloulis! 

Ετικέτες: Facebook Facebook Ads ας πρόσεχες πυραμίδες
Κατηγορίες: categoryΔιαδικτυακό ΜάρκετινγκΙουλ
27
2014

Το Google για τους Καχύποπτους

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Μηχανές Αναζήτησης! Υπάρχει κανένας που δεν τις χρησιμοποιεί; Ακόμα περισσότερο, υπάρχει κανένας που δεν τις έχει ακουστά; Κι ακόμα και αν θεωρήσουμε την τραβηγμένη περίπτωση όπου κάποιος δεν γνωρίζει τι είναι οι μηχανές αναζήτησης, υπάρχει κανένας που δεν έχει ακούσει το όνομα Google; Ένα όνομα το οποίο έχει υποκαταστήσει πλήρως την διαδικτυακή αναζήτηση με τη λέξη γκουγκλάρισμα!

Όλοι το ξέρουμε, λίγοι το θαυμάζουμε όσο του αξίζει και πολλοί το φοβόμαστε χωρίς να του αξίζει! Σήμερα λοιπόν λέω να κάνω μια όσο το δυνατόν πιο απλή και εκλαϊκευμένη παρουσίαση όσον αφορά το πως λειτουργεί το Google και πόσο ακριβοδίκαια και ντόμπρα εξελίσσει την υπηρεσία αναζήτησής του.

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]

Το Google για τους καχύποπτους! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΗΒΟΥΝ? ΔΙΑΙΔΟΣΤΑΙ... 

Ετικέτες: evergreen Google Adwords SEO θεωρίες συνομωσίας
Κατηγορίες: categoryΔιαδικτυακό ΜάρκετινγκΙουλ
08
2014

Banners; Ναι, καλά! Διαβάστε πρώτα αυτά τα 6 στατιστικά...

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Εκατομμύρια εμφανίσεις της διαφήμισής σας! Impressions, CPM, demographics, το προφίλ του κοινού σας, "πρέπει να βρισκόμαστε κι εκεί (γιατί;;;)" και διάφορα άλλα όμορφα πλασάρονται καθημερινά σε ανυποψίαστους ιδιοκτήτες από websites, προκειμένου να πειστούν αυτοί και να καταχωρήσουν τα μπανεράκια τους σε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα, ειδικά τώρα που οι τιμές έχουν πέσει σημαντικά (κχμ, κχμμμ...).

Εεε λοιπόν, χωρίς να μπω στη διαδικασία να αναλύσω το γιατί, θα παραθέσω απλώς ξερά τα παρακάτω 6 σοκαριστικά στατιστικά σχετικά με τα διαφημιστικά banners:

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: banner ads διαφήμιση
Κατηγορίες: categoryΔιαδικτυακό ΜάρκετινγκΙουν
26
2014

Το Πέναλτι του Σαμαρά ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Τι κοινό έχει το πέναλτι του Σαμαρά με την ταινία Good Morning Vietnam;

Και τα δύο περιλαμβάνουν χαρακτήρες οι οποίοι ενστερνίζονται πλήρως την άποψη ότι αν η αλήθεια διαφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: #WC14GR ας πρόσεχες
Κατηγορίες: categoryΔιασκεδάζονταςΜαϊ
13
2014

4 Blog για να Ενημερώνεστε Αποτελεσματικότερα!

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ένα μικρό μυστικό το οποίο θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε αποτελεσματικά σχετικά με μερικά θέματα τα οποία παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην καθημερινότητά μας, και μας κρατάνε fit, σωματικά και πνευματικά.

Αποτελεσματικά = το 20% της πληροφορίας το οποίο θα σας δώσει το 80% των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων. Βασισμένο στον γνωστό νόμο του Pareto.

Ξεκινάμε λοιπόν...

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: blogging αποτελεσματικότητα διαχείριση χρόνου
Κατηγορίες: categoryΓενική ΆρθρογραφίαΜαϊ
08
2014

Μεγάλη Ψηφοφορία: Ποιος κλαίει πιο ανυπέρβλητα;

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Η ψηφοφορία τίθεται σε ισχύ μέχρι και την επόμενη Παρασκευή στις 16/5/2014

Επειδή το ερώτημα κινδυνεύει να μείνει αναπάντητο και κανένας δεν φαίνεται να έχει διάθεση να ασχοληθεί, ας μπούμε στη διαδικασία να καταγράψουμε αναλυτικά τη γνώμη του κόσμου:

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]

Στάθης Μπούκουρας  Ελένη Ζαφειρίου  Νίκος Ξανθόπουλος  Βασιλάκης Καΐλας  Παναγιώτης Γιαννάκης 

Ετικέτες: ας πρόσεχες
Κατηγορίες: categoryΔιασκεδάζονταςΑπρ
23
2014

Ο Αργός Θάνατος του Παραδοσιακού Μάρκετινγκ

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

AKA Άσε τις εμπνευσμένες και ευφάνταστες παπαριές τώρα και πες μου: Εσύ το δοκίμασες;

Η παραδοσιακή διαφήμιση αργοπεθαίνει! Όχι, δεν φανέρωσα μόλις κάποιο επτασφράγιστο μυστικό. Οι περισσότεροι το υποψιάζονται. Και ιδίως οι διαφημιζόμενοι οι οποίοι, ακριβώς επειδή βάζουν το χέρι στην τσέπη, αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να αξιολογούν κατά το δυνατόν τα αποτελέσματά τους. Και σ’ αυτήν την αξιολόγηση διαπιστώνουν καθημερινά ότι τα social media και το Web 2.0 προσφέρουν αποτελέσματα γρηγορότερα, φτηνότερα και καλύτερα. Και πάνω απ’ όλα μετρήσιμα!

Η ουσιαστική διαφορά; Η παραδοσιακή διαφήμιση δεν ασχολείται με το περιεχόμενο. Είναι υποχρεωμένη να βγάλει στον αφρό τον οποιονδήποτε, είτε αυτός αξίζει είτε όχι. Και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι όταν το αντικείμενο της διαφήμισης δεν κουβαλάει αξία, τότε η διαφήμιση ψεύδεται και ξεγελάει. Η διαδικτυακή προώθηση από την άλλη έχει ένα τελείως διαφορετικό νόημα, μιας και αποτελεί τον ορισμό του Permission Marketing. Δεν θέλει να ξεγελάσει αλλά απλώς να συνδέσει αυτόν που ψάχνει με το βέλτιστο περιεχόμενο για την αναζήτησή του, σε ένα νέο εικονικό και αχανές περιβάλλον όπου ο σύγχρονος άνθρωπος ψάχνει. Τι ψάχνει; Ψάχνει να αγοράσει, ψάχνει πληροφορίες, ψάχνει ενδιαφέροντες ανθρώπους για να στήσει το κοινωνικό του δίκτυο και ψάχνει περιεχόμενο για να περάσει καλά.

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]

Η ουσία πίσω από την παραδοσιακή διαφήμιση...  Έρευνα της Nielsen Holdings N.V. από το 2011 για την εμπιστοσύνη στις διάφορες μορφές διαφήμισης 

Ετικέτες: internet marketing social media διαφήμιση
Κατηγορίες: categoryΔιαδικτυακό Μάρκετινγκ categoryΕπιχειρείνΦεβ
09
2014

LOL! Μαθαίνοντας το Διαδίκτυο από τα Περιοδικά του Κωστόπουλου

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Την ιστορία του Πέτρου Κωστόπουλου την γνωρίζουμε όλοι λίγο-πολύ. Μαγκιά, βλαχογκλαμουριά και λαρτζεριλίκι (yeahhh, πολύ μου άρεσε γραμμένο έτσι...) την απροβλημάτιστη εποχή των δανεικών και της επίπλαστης επιτυχίας, και μια παταγώδης προσγείωση μέσα στον καιρό της κρίσης, με κλείσιμο των περιοδικών του, απλήρωτους εργαζόμενους που ψάχνουν τα δεδουλευμένα τους, χρέη προς το δημόσιο και τον ίδιο να προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από κάπου στη νέα εποχή. Δεν τον αδικώ τον άνθρωπο. Στην τελική δίνει τη μάχη του και καλά κάνει! Αλλά έχω βαρεθεί να το εξηγώ [Σώστε μας απ’ το Διαδίκτυο (NOT)] ότι άλλο πράγμα τα παραδοσιακά ΜΜΕ, στα οποία ανήκαν και τα ελαφρολαϊκά περιοδικά του Πέτρου, και άλλο πράγμα το internet. Στα πρώτα μπορούσαν να επιπλεύσουν όλοι όσοι είχαν πρόσβαση στην εξουσία, καθώς τα ΜΜΕ αποτελούσαν μόνο πομπούς απέναντι σε αποχαυνωμένους δέκτες. Στο δεύτερο, το οποίο αποτελεί ανοικτό και πλήρως αμφίδρομο μέσο, στο οποίο παίρνεις τις απαντήσεις που σου αρμόζουν όταν το περιεχόμενό σου είναι άνευ αξίας, δεν μπορούν να επιπλεύσουν όλοι. Το lifestyle υπήρξε το γήπεδο του Κωστόπουλου. Ο ίδιος το έχτισε και ο ίδιος το στελέχωσε με τους κατάλληλους. Το web όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Αργά ή γρήγορα αναδεικνύεται η ποιότητα, η γνώση και η αξία! Και όταν μιλάς για κάτι, καλά θα κάνεις να το γνωρίζεις δέκα φορές προκειμένου να το ισχυριστείς μία.

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: google translate
Κατηγορίες: categoryΔιαδικτυακό ΜάρκετινγκΝοε
16
2013

Κλιματικοί Κίνδυνοι ή Κλιματικοί Μπαμπούλες; (The Resurrection)

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

... και έτσι, μετά από το πρώτο μέρος που πραγματεύτηκε τα ζητήματα του Φαινομένου του Θερμοκηπίου και της Κλιματικής Αλλαγής, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε με μερικά ακόμη ζητηματάκια. Οπότε, και χωρίς να χρονοτριβούμε περισσότερο, ας πάμε σε ένα εξαιρετικά απλό θέμα, για το οποίο όμως υπάρχουν σοβαρές παρανοήσεις μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι "βλέπουν" τα αποτελέσματα με τα ίδια τους τα μάτια. Ξεχάστε λοιπόν όσα ξέρατε για τον ζωογόνο ήλιο και ελάτε να γνωριστούμε με τον δολοφόνο ήλιο!

Τρύπα του Όζοντος

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: El Nino evergreen mythbusting ακραία καιρικά φαινόμενα τροποποίηση καιρού τρύπα του όζοντος ψεκασμοί
Κατηγορίες: categoryΓενική ΆρθρογραφίαΝοε
09
2013

Κλιματικοί Κίνδυνοι ή Κλιματικοί Μπαμπούλες; (The Beginning)

Δημοσιεύθηκε από τον Batcic
Batcic

Γεια σας! Δείτε το βίντεο:

Ωραίαααα, και τώρα που είδατε το βίντεο (εντυπωσιακό ομολογουμένως), ας περάσουμε στο ψητό! Θα κάνουμε ένα ενημερωτικό ταξίδι γύρω από τον τεράστιο κίνδυνο που μας απειλεί, ακόμα και με εξαφάνιση, και δεν είναι άλλος από το Κλίμα και όλα αυτά τα μυστήρια που λαμβάνουν χώρα από αέρος. Έτοιμοι; Σίγουρα; Ξεκινάμε...

Αλλά πριν ξεκινήσουμε, ας προβληματιστούμε λιγάκι...

[Συνέχεια στην ανάρτηση...]


Ετικέτες: evergreen mythbusting κλιματική αλλαγή φαινόμενο του θερμοκηπίου
Κατηγορίες: categoryΓενική Άρθρογραφία


1 2 3
Εγγραφή μέσω Email
Κατηγορίες
 • Γενική Άρθρογραφία (6)

  Επιλεγμένη διεθνής ειδησεογραφία, πολιτική και σημεία καμπής που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας! Ενίοτε και διασκέδαση...

 • Διαδικτυακό Μάρκετινγκ (12)

  Πρακτικές και εφαρμόσιμες συμβουλές σχετικά με την μεγιστοποίηση της προβολής των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

 • Επιχειρείν (3)

  Πως να αποφύγετε την παγίδα της παραγωγικότητας, επενδύοντας στην αποτελεσματικότητα!

 • Διασκεδάζοντας (2)

  Βασικό συστατικό για να επιχειρεί κάποιος!

Οχυρώσου φορολογικά...

Γραφικό για σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία

Βρες το δρόμο σου στο διαδίκτυο...

Γραφικό για τα προϊόντα διαδικτυακού μάρκετινγκ