X

Επιλεγμένη κορυφαία Αρθρογραφία για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και το Επιχειρείν

Το Πέναλτι του Σαμαρά ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ
Batcic / Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 / Κατηγορίες: Fun

Το Πέναλτι του Σαμαρά ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ


Η αλήθεια για το πέναλτι του Σαμαρά είναι αυτή που δείχνει το παρακάτω βίντεο:

Η αλήθεια όμως είναι ότι στην Ελλάδα του απροβλημάτιστου ξερολισμού, πολλοί προτίθενται να αγνοήσουν την πληθώρα των βίντεο που διακινούνται στα social media και τη γνώμη των ειδικών σχολιαστών παγκοσμίως και να κοιτάξουν τη συγκεκριμένη λήψη πιστεύοντας ότι αυτή επιβεβαιώνει την άποψή τους· ότι το πέναλτι με το οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα δηλαδή δεν ήταν πέναλτι! Για να αναλύσουμε λοιπόν αυτήν την εμμονή, θα γυρίσουμε μερικά (αρκετά) χρόνια πίσω, στην εμβληματική ταινία Good Morning Vietnam.

Lt. Steven Hauk

Τον θυμάστε; Εκείνον τον ανεκδιήγητο πολέμιο του χαρισματικού και υπερ-χιουμορίστα DJ Adrian Cronauer ο οποίος είχε καταφέρει να μαγέψει όλους τους Αμερικάνους στρατιώτες με τις εκπομπές του; Θυμάστε την κατάληξη όταν ο Hauk ανέλαβε ο ίδιος τελικά την ραδιοφωνική εκπομπή και αράδιασε ένα κάρο κρυάδες στον αέρα, κάνοντας τους ακροατές να θέλουν να σπάσουν τα ραδιόφωνα; Η κατάληξη λοιπόν ήταν ότι ενώ όλοι ήθελαν να τον στείλουν στον αγύριστο, αυτός συνέχιζε να επιμένει ότι...

Οπότε...

Συνεχίστε καλοί μου φίλοι, ακόμα και μετά την παραπάνω λήψη, να επιμένετε ότι το πέναλτι με το οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα ήταν κάλπικο και να προτρέπετε τους υπόλοιπους να φορέσουν γυαλιά ή / και να επισκεφτούνε οφθαλμίατρο. Σε επίπεδο meta-joke χρειάζεστε σίγουρα κι εσείς, μιας και στο βάθος της καρδιάς μας γνωρίζουμε όλοι ότι είσαστε αστείοι!

Εκτύπωση
1008
blog comments powered by Disqus